توجه به مسئله درمان همیشه بخش مهم هر جامعه بوده است که تمام دولت ها و سازمان های متولی این امر باید تمام سعی خود را انجام دهند تا رضایت مردم تامین شود، به همین منظور پایگاه خبری وطن بیدار مصاحبه ایی کوتاه با مدیر پلی کلینیک درمانی شهید فهمیده کرج که زیر نظر اداره […]
توجه به مسئله درمان همیشه بخش مهم هر جامعه بوده است که تمام دولت ها و سازمان های متولی این امر باید تمام سعی خود را انجام دهند تا رضایت مردم تامین شود، به همین منظور پایگاه خبری وطن بیدار مصاحبه ایی کوتاه با مدیر پلی کلینیک درمانی شهید فهمیده کرج که زیر نظر اداره کل درمان تامین اجتماعی استان البرز می باشد برای شما خوانندگان گرامی تهیه نموده که در ادامه آن را ملاحظه میکنید.
جناب غنی پور ابتدا خودتان را معرفی نمایید
عبدالرضا غنی پور هستم پزشک عمومی و سرپرست پلی کلینیک تخصصص شهید فهمیده فردیس
خدمات این مرکزدرمانی شامل چه مواردی است و از چه بخشهایی تشکیل شده است؟
واحدهای پاراکلینیک شامل داروخانه، رادیولوژی تک دندان، واحدهای پرستاری (خانم ها و آقایان)، آزمایشگاه، اسپیرومتری، نوار قلب، اکو کاردیوگرافی و تست ورزش می باشد همچنین کلینیک های تخصصی شامل تخصص های قلب وعروق، داخلی، غدد، اطفال، زنان و مامایی، عفونی و جراحی عمومی ، پزشک عمومی و واحد دندان پزشکی در این مجموعه فعال هستند.
وجه تمایز این مرکز درمانی در مقایسه با سایر مراکز درمانی این منطقه چیست و این مرکز در ارائه خدمات درمانی به مردم منطقه از چه جایگاهی برخوردار است و از چه مناطق یا استانهای دیگر پذیرای بیماران است؟
این مرکز به صورت شبانه روزی فعال بوده و علاوه بر شهر فردیس کلیه مناطق ملارد، مشکین دشت، صفادشت، سرآسیاب، محمد شهر، شهرک ۱۱۰، اهری را تحت پوشش قرار می دهد. حتی مراجعانی از قبیل قلب و عروق را از مراکز کرج در این مرکز درمانی پذیرش می کنیم.
میزان استقبال از خدمات این مرکز درمانی چگونه است و سالیانه چه تعداد بیمار برای بهرهمندی از خدمات درمانی به این مرکز مراجعه میکنند؟
باتوجه به پوشش دهی بالا این مرکز درمانی در منطقه میزان مراجعات به این مرکز بسیار بالا بوده و سالانه حدودا ۴۰۰۰۰۰ بیمار به منظور بهرمندی از خدمات به این مرکز مراجعه می نمایند.
تعداد نیروهای شاغل در مرکز به ویژه کادر درمان چقدر است و درحال حاضر از نظر نیروی انسانی پزشک و پرستار چه کمبودی وجود دارد و چه اقداماتی برای رفع کمبودها انجام شده است؟
تعداد نیروهای شاغل در این مرکز درمانی ۹۸ نفر بوده که ۷۰ نفر از آنها کادر درمان می باشند. متخصصین مغزواعصاب، چشم پزشکی، ارتوپدی، ارولوژی و گوش و حلق و بینی علیرغم وجود امکانات لازم در این مرکز حضور ندارند. واحد پرستاری با کمبود نیرو مواجه بوده و درخواست جذب نیرو به جهت افزایش کیفیت و کمیت خدمت رسانی به مراجعین محترم به مدیریت درمان ارائه گردیده است.
یکی از مهمترین مسائل در حوزه درمان چگونگی دسترسی به پزشکان بخصوص پزشکان متخصص است، اخذ نوبت ، نظام ارجاع بیمار و دریافت خدمات در این مرکز درمان با چه کیفیتی در حال انجام است؟
دسترسی به پزشکان عمومی به صورت حضوری و غیرحضوری (تلفنی، اینترنتی و سامانه پیامکی USSD) و پزشکان متخصص به صورت غیرحضوری و سیستم ارجاع فراهم می باشد. لازم به ذکر است که برای سالمندانی که قادر به اخذ نوبت غیرحضوری متخصصین نمیباشند نوبت دهی از طریق سیستم ارجاع میسر میباشد.
مهمترین چالش این مرکز درمانی را چه مسائلی تشکیل میدهد؟
ما نیازمند تامین پزشکان متخصص در این بخش های (ارتوپدی، گوش و حلق و بینی، مغزواعصاب، چشم پزشکی، ارولوژی، پوست و مو) هستیم.
برنامههای در دست اقدام و توسعه ای این مرکز درمانی شامل چه مواردی است؟
راه اندازی واحد رادیولوژی در دست اقدام می باشد که انشاءالله بزودی اقدام خواهد شد.
در پایان اگر مطلبی یا موضوعی لازم است عنوان شود را بیان فرمائید.
به لحاظ دوری از مرکز: این درمانگاه باتوجه به اینکه تنها مرکز شهرستان بوده و از مرکز استان فاصله زیادی دارد، همواره در تامین نیرو با مشکل مواجه می شود.
دیدگاه بسته شده است.
Thursday, 21 November , 2024