گزارش:علیرضا نصیرمنش همواره جایگاه بی بدیل فناوری های نوین و خلاقیت های بدیع توانسته بسیاری از مشکلات و کاستی های تمام حوزه های اقتصادی،درمانی،زیستی و حتی اجتماعی را متحول کند، به همین منظور گزارشی کوتاه از پنجاه و دومین رویداد جذب سرمایه در بخش زیست فناوری که در محل کارخانه نوآوری و صنایع خلاق استان […]
گزارش:علیرضا نصیرمنش
همواره جایگاه بی بدیل فناوری های نوین و خلاقیت های بدیع توانسته بسیاری از مشکلات و کاستی های تمام حوزه های اقتصادی،درمانی،زیستی و حتی اجتماعی را متحول کند، به همین منظور گزارشی کوتاه از پنجاه و دومین رویداد جذب سرمایه در بخش زیست فناوری که در محل کارخانه نوآوری و صنایع خلاق استان البرز برگزار شده است تهیه نموده ایم که ازنظر خواندگان محترم خواهد گذشت.
محمدصادق خیاطیان یزدی رییس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور در این رویداد در کارخانه نوآوری و صنایع خلاق البرز با بیان ظرفیت بالای زیست فناوری کشور افزود: ما در ده سال گذشته تا به امروز توانسته ایم در بحث اکوسیستم نوآوری و دانش بنیان کشور را به گفته بسیاری از صاحب نظران در منطقه به رتبه اول برسیم؛ اکوسیستم امروز بالغ بوده و با ده سال گذشته کاملا متفاوت است و امروز خوشبختانه مسئولین به دنبال دانش بنیان ها هستند.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در حاشیه این رویداد بیان داشت: همه در کشور طی یک دهه گذشته به موضوع فناوری و اکوسیستم نوآوری یک نگاه ثابت داشته اند و همت گمارده اند تا این اکوسیستم توسعه پیدا کند.
این مسئول با توجه به اینکه قوانین کشور قوانین بسیار مهم و درستی در این حوزه بوده که فضای بسیار خوبی را ایجاد نموده تا سرمایه گذاران بتوانند سرمایه گذاری با مشاوره بسیار خوبی را انجام دهند، اظهار داشت: سرمایه گذاری که در حوزه دانش بنیان سرمایه گذاری می کند مشمول اعتباری مالیاتی می شود.
رییس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور اضافه کرد: در قانون برنامه هفتم توانسته ایم قانونی را تصویب کنیم که اگر کسی به صندوق نوآوری اعتماد کرد و سرمایه گذاری انجام داد ، در همان زمانی که سرمایه را در اختیار صندوق قرار داده بدون هیچ حسابرسی مشمول اعتبار مالیاتی می شوند.
خیاطیان یزدی با اشاره به اینکه نزدیک به ۲/۷ سهم اقتصاد دانش بنیان از جی دی پی بوده است ، عنوان کرد: در قانون برنامه هفتم عنوان شده ظرف ۵ سال باید این عدد به ۷ درصد برسد که قطعا باید با سرمایه گذاری صورت می گیرد.
وی با اشاره به اینکه رکن مهم اقتصاد دانش بنیان و شرکت های دانش بنیان نیروی انسانی تحصیل کرده و نخبه بوده است ، اذعان داشت: در حوزه زیست فناوری ظرفیت کشور بالا بوده و هاب زیست فناوری در استان البرز است که شرکتهای بسیار خوبی در این حوزه فعالیت دارند که باید توسعه یابد.
دیدگاه بسته شده است.
Wednesday, 2 July , 2025